1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

BRANKO LAZIĆ: ‘Moramo Realu da odgovorimo na najbolji mogući način!’

Objavljeno: 09.01.23 u 21:59

Zvezda dočekuje kraljevski klub u Beogradu!

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet dočekuju u utorak ekipu madridskog Reala u utakmici 18.kola Evrolige.

Utakmica za koju kao i za mečeve sa Žalgirisom, Armanijem, Barselonom… vlada ogromno  interesovanje (karte rasprodate) igra se u hali „Aleksandar Nikolić“ sa početkom u 19 časova.

Crveno-beli se nalaze u seriji utakmica, a nakon pobeda u Valensiji i Skoplju, ovo je prvi meč „duplog kola“ koji će se igrati u Beogradu (četvrtak Monako 19h).

Vremena za odmor nakon velike pobede u Valensiji i obavljenog zadatka u Skoplju nema, ekipa je u ponedeljak odradila trening oporavka, a u goste im stiže tim koji ima samo jedan zadatak, da se ponovo nađe na F4 Evrolige.

U prvoj utakmici ove sezone Real je pobedio u Madridu 72:56.

-Nova utakmica, treća u 5 dana, igramo kod kuće, imaćemo podršku i punu halu što je najbitnije! Izuzetno teška utakmica, svi znamo kako Real igra, brzu košarku sa dosta kontakta, na nama je da odgovorimo na najbolji način, takođe kontaktom, i nadam se da ćemo zabeležiti pobedu. Drago mi je što imamo veliku podršku, to će nam pomoći, igramo veliki broj utakmica u kratkom vremenskom periodu, i ta podrška sa tribina jako puno znači – rekao je iskusni bek.

 

1
0

1 Komentara

  1. Odma klizeći s leđa, pa satara po ruci, pa se onda izbeči i ščuđavaj zašto faul kad je čovek ostao živ mada invalid.

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter