1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA OTPUTOVALA NA PRIPREME U TURSKU: Crveno-beli se spremaju za nastavak sezone! (FOTO)

Objavljeno: 08.01.23 u 12:51

Tradicionalno.

Fudbaleri Crvene zvezde u naredne tri nedelje pripremaće se u Antaliji, za nastavak Mozzart Bet Superlige Srbije i Kupa Srbije.

Crveno-beli u nastavku sezone neće imati obaveze u Evropi.

Trener, Miloš Milojević, odlučio se da povede 34 igrača, među kojima su:

FOTO: FK Crvena zvezda

GOLMANI: Milan Borjan, Zoran Popović, Nikola Vasiljević, Jovan Miladinović.

ODBRANA: Marko Gobeljić, Lazar Nikolić, Strahinja Eraković, Aleksandar Dragović, Nemanja Milunović, Uroš Spajić, Radovan Pankov, Stefan Leković, Milan Rodić, Irakli Azarov.

VEZNI RED: Seku Sanogo, Srđan Mijailović, Slavoljub Srnić, Gelor Kanga, Kings Kangva, Nenad Krstičić, Mirko Ivanić, Veljko Nikolić, Jegor Prucev.

NAPADAČI: Osman Bukari, El Fardu Ben, Ibrahim Mustafa, Aleksandar Katai, Stefan Mitrović, Nemanja Motika, Nikola Mituljikić, Jovan Mituljikić, Aleksandar Pešić, Kalifa Kulibali i Jovan Mijatović.

FOTO: FK Crvena zvezda

Zvezdu u Antaliji čeka šest prijateljskih utakmica, a rivali su: Lehija Gdanjsk (15. januar), Nefči (19. januar), Kopar (21. januar), Dinamo Tbilisi (22. januar), Ludogorec (25. januar) i Austrija Lustenau (27. januar).

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0

1 Komentara

  1. Bravo za Milojevića! Vidi se da ima viziju tima Zvezde! Zvezda je obavila tzv. motoričko-funkcionalno testiranje igrača, pre dva dana. Rezultati su katastrofalni! Jel’ neko misli da pričam napamet?! Naravno, da ne! Kakvi mogu biti rezultati igrača od kojih su 14 njih odavno ušli u četvrtu deceniju i što je interesantno svi oni su standardni igrači, kao Borjan, Gobeljić, Rodić, Milunović, Dragović, Krstičić, Srnić, Katai, Ivanić, Sanogo, Kanga, Ben, Kulibali, a i Kangva, iako znatno mlađi, nije položio motoričlo-funkcionalni test jer je spor. Niko od navedenih igrača nije u stanju da istrči klasičnu deonicu, iz testa, od 40 m, za propisano vreme! I onda se navijači Zvezde, koji ne razmišljaju svojom glavom, pitaju zašto Zvezda igra sporo?! Umesto da podmlade ekipu i otarase se rekreativaca, Milojević vodi iste igrače na pripreme, iako nisu položili test! Kako će Zvezda igrati na proleće?! Pa, isto kao i prošle jeseni! Sa ovim igračima ćemo da idemo u LŠ, gde ćemo biti pravi bokserski džak! To će biti trka FIAT-Abart 600 (Zvezda) i Lamborginija (evropske ekipe)!

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter