1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA ODMAH PO SLETANJU U ANTALIJU ODRADILA PRVI TRENING: Radi se puno parom! (FOTO)

Objavljeno: 08.01.23 u 20:52
Fudbaleri Crvene zvezde su se posle prozivke 4. januara na stadionu “Rajko Mitić” danas uputili u Antaliju, gde su u popodnevnim časovima odradili prvi trening.

U večernjem terminu igrači Miloša Milojevića su poleteli sa aerodroma “Nikola Tesla” u Beogradu prema Turskoj, tačnije Antaliji, gde će boraviti 19 dana i vredno trenirati u cilju pripreme za nastavak šampionata.
FOTO: FK Crvena zvezda
Posle veoma prijatnog leta i dolaska u staru bazu hotel “Kalista”, crveno-bele momke je sačekao kratak jednočasovni odmor. Nakon toga uputili su se igrači prema obližnjem terenu kako bi odradili preko potrebnu aktivaciju. Rad je protekao u blagom ritmu, kako bi se fudbaleri aklimatizovali i oporavili od puta.
FOTO: FK Crvena zvezda
Uvodni deo je propraćen zagrevanjem i razgibavanjem, a podeljeni u četiri grupe su istrčavali fudbaleri Crvene zvezde kratke deonice. Brzo se prešlo na popularnu “ševu”. Jedna od omiljenih vežbi svih igrača je obeležena sa dosta smeha, što je još jedan indikator sjajne atmosfere i hemije koja je prisutna među crveno-belima.
FOTO: FK Crvena zvezda
Dobro raspoloženje je vladalo u stručnom štabu, a kompletan staf je pod budnim okom posmatrao tok treninga. Za sam kraj rada kondicioni trener Saša Janković je namenio fudbalerima dodatna istrčavanja u svrhu što bržeg privikavanja na travnatu podlogu na kojoj će raditi sledeće tri nedelje.
FOTO: FK Crvena zvezda
Sutra fudbalere očekuju dva treninga. U prepodnevnom terminu na terene sportskog centra “Kalista” igrači MilošaMilojevića će izaći u 11 časova, dok je popodnevni rad zakazan za 17 sati i 30 minuta.
3
0

1 Komentara

  1. Jako je bitno što su rekreativci iz Zvezde (inače standardni igrači) odradili prvi trening! Sada će Milojević, trener u pokušaju, ponovo da forsira iste matore i spore igrače, koji su nam priredili debakl u Evropi (poslednje mesto u grupnoj fazi LE)! Ponovo ćemo igrati sporo i jalovo, bez sredine terena, uz telefonske centaršuteve i smešno forsiranje lakiranih bubašvaba iz Afrike, na čelu sa izvesnim Mustafom! Ponovo će na utakmicama Zvezde na Marakani biti 200-300 gledalaca (tu ne računam one stalno zaposlene na “severu”)! Samo HITNA PRIVATIZACIJA može promeniti ovu letargiju u Zvezdi i njeno dalje propadanje!

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter