0
Košarka

FOTO: STARSPORT

‘TREPNI DVAPUT AKO SI OTET’: Hit reakcija Mitrovića na tvit Nemanje Dangubića! (FOTO)

Objavljeno: 08.01.23 u 21:23

Zanimljiva prepiska nekadašnjih saigrača!

Dug niz godina proveli su Luka Mitrović i Nemanja Dangubić braneći boje Crvene zvezde. Momci rođeni 1993. godine veliki su prijatelji van terena.

Nekadašnji kapiten se prethodne godine ponovo vratio na Mali Kalemegdan gde pruža sjajne partije i igra značajnu ulogu u svim Zvezdinim uspesima, dok je Dangubić uradio ono što se ‘ne sme’ u srpskoj košarci i obukao dres večitog rivala. Bez obzira na taj gest, Nemanja nikada nije pokazao nepoštovanje ili nesportsko ponašanje prema bivšem klubu, pa ostaje utisak da je i navijačka strana to znala da ceni.

FOTO: STARSPORT

Dangubića je sada put odveo u Grčku, gde nastupa za Promiteas, a prijateljstvo sa bivšim saigračima iz Zvezde nikada nije prestalo. Najbolji dokaz jeste Tviter prepiska nastala tokom dana.

-Koliko smo imali sreće što nismo imali internet kad smo bili malI – konstatovao je Dangubić na svom Tviter nalogu, a vrlo brzo usledio je komentar nekadašnjeg saigrača i velikog prijatelja:

-Trepni dvaput ako si otet – uzvratio je Mitrović.

Košarkaš Promiteasa je želeo podršku od kolege iz reprezentacije.

-Treba da me podržiš – napisao je Dangubić.

Sjajno je videti da među srpskim reprezentativcima i sportistima uvek vlada ovako lepa i prijateljska atmosfera. To je recept za uspeh u svim disciplinama.

14
10

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter