0
Fudbal

Francesco Totti sahrana Sinisa Mihajlovic on December 19, 2022 in Roma, Italy. (Photo by Vincenzo Bellini /Starsport.rs ©)

PROBLEMI ZA LEGENDARNOG FUDBALERA: Našao se pod istragom zbog pranja novca i kockanja!

Objavljeno: 08.01.23 u 15:10

Moglo bi da bude veoma neprijatno za njega.

Čuveni italijanski fudbaler, Frančesko Toti, nalazi se pod istragom zbog pranja novca i kockanja, kako prenosi dnevnik La Verita.

Naime, mediji na Apeninima otkrivaju da je sporna beskamatna uplata od 80 hiljada evra jednoj penzionerki iz grada Ancio.

Dodatnu sumnju na ovo bacilo je to što se ispostavilo da je penzionerka zapravo tašta Totijevog prijatelja koji je zaposlen u MUP-u Italije.

On je istog dana od tašte dobio taj novac, a daljom istragom je utvrđeno da su Toti i on i ranije imali sumnjive višemilionske uplate koje su završavale najčešće u kockarnicama u Las Vegasu, Londonu i Monte Karlu.

Za sada, legenda italijanskog fudbala i njegovi saradnici odbacuju sve optužbe te tvrde da su to samo uplate ka kockarnicama koje Toti često posećuje.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter