1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN DVOCIFREN: Loša odbrana ‘crno-belih’ drži Cibonu u životu! (FOTO)

Objavljeno: 08.01.23 u 19:47

Pravi košarkaški klasik!

Partizan je večeras u okviru 14. kola ABA lige na svom terenu dočekao ekipu Cibone u jednom pravom ABA-ligaškom klasiku.

kombinaciju videli smo već u drugom minutu utakmice. Smailagić je prelepim alej-up pasom pronašao Tristana Vukčevića koji je to sa dve ruke zakucao u obruč. Otvorili su ‘crno-beli’ jako sigurno meč, kako u odbrani, tako i u napadu, a Alen je prednjačio na obe strane parketa. Ipak kako su minuti prolazili, gosti su bili nešto sigurniji i nisu dozvoljavali Partizanu da se odlepi.

FOTO: STARSPORT

Tristan Vukčević pokazao je ozbiljan kvalitet u napadu, pogodivši neke veoma lepe šuteve. Krajem prve deonice, Cibona je uspela da se spusti na samo dva poena zaostatka. Ovaj period obeležile su užasne odluke Partizanovih igrača u napadu. Nakon 10 minuta igre, Cibona je vodila, 17:19.

FOTO: STARSPORT

Pojačao je Partizan odbranu i uspeo da osujeti nekoliko napada gostiju iz Hrvatske, te vrati prednost u svoju korist, ali ni Cibona nije dozvoljavala izabranicima Željka Obradovića da naprave osetniju prednost.

Ulazak Matijasa Lesora razgalio je navijače i doneo novu energiju svima na terenu. Nakon ukradene lopte, francuski centar je sve prisutne fanove počastio prelepim zakucavanjem. Nakon prvog poluvremena, na semaforu je bilo 49:38 u korist domaćeg sastava!

2
0

1 Komentara

  1. Ako KKP zelim da osvoji trofeje over godine I da u EL Bude konkurentan azdahama u borbi za najvisi plasma,POD HITNO da nadje I kupi Centra najviseg moguceg kvaliteta! Jednostavno, kosarka je kolektivni sport u kojem samo jedna od pet pozicija Ako nije na nivou cele ekipe Ili u tom smislu NEMA dubinu,jednostavno gubi trofejni impulse. Hitno,hitno trebamo igraca goljeg od Petruseva I Hollanda,inace ode krchag na vodu!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter