0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

OBRADOVIĆ NE KRIJE ZADOVOLJSTVO: ‘Izuzetno poštujemo Cibonu, ali odigrali smo ozbiljno!’ (VIDEO)

Objavljeno: 08.01.23 u 21:39

Rutinska pobeda crno-belih!

Košarkaši Partizana ostvarili su trijumf u okviru 14. kola Admiral bet ABA lige, jer su pred domaćom publikom nadigrali Cibonu. Utakmica u Štark Areni završena je rezultatom 93:68.

Najefikasniji igrač u redovima pobedničkog sastava bio je Danilo Anđušić sa 22 ponea, dva skoka i tri asistencije. Alen Smailagić ga je pratio sa  20 ubačenih poena, skokom i dva uspešna dodavanja.

Po završetku utakmice novinarima se obratio šef stručnog štaba crno-belih, Željko Obradović.

-Odigrali smo ozbiljno protiv Cibone, rivala kojeg izuzetno poštujemo. Nastojali smo da odmorio ključne igrače, razigramo momke koji imaju manju minutažu, kako bi što spremniji dočekali dupli program u Evroligi. Uspeli smo u tome – istakao je Obradović i nastavio:

-Ledej nije bio u sastavu tima kako bi se odmorio. Smailagić je odigrao veoma dobro u oba smera. Priliku su dobili svi momci koji su bili u sastavu tima. Rezime je vrlo jednostavan, kada igramo timski sve je pod kontrolom, kada počnemo da iskačemo iz sistema i timske igre, dolazi do problema – poručio je trener crno-belih.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter