0
Fudbal

FOTO: Man City

KO SE VIŠE IZBLAMIRAO? ČELSI ILI ASTON VILA!? FA Kup nam doneo dva neverovatna rezultata! (VIDEO)

Objavljeno: 08.01.23 u 19:31

Blamaža ‘Plavaca’!

Mančester siti je u okviru 3. kola FA Kupa dočekao ekipu Čelsija i tom prilikom ih propisno izblamirao. Slavili su izabranici Pepa Gvardiole sa 4:0 i tako se plasirali u narednu rundu kupa.

Prednost ‘Građanima’ doneo je Marez u 23. minutu. Igrao se 30. minut kada je sa bele tačke bio precizan Hulijan Alvarez, da bi u 38. minutu na 3:0 povećao Foden. Konačnih 4:0 postavio je Marez svojim drugim pogotkom, ovog puta sa bele tačke.

Iznenađenje dana, a možda i ovog kola FA Kupa priredio je Stivenedž, koji je na gostujuće terenu eliminisao ekipu Aston Vile! Gosti se inače takmiče u 4. rangu engleskog fudbala i zato je ova pobeda još veća.

Voila je Vila od 33. minuta pogotkom Sansonea i delovalo je kao da će doći do pobede. Ipak, u 88. minutu prvo sa penala rezultat poravnava Rid, da bi potom u 90. minutu Kempbel doneo pobedu svom timu!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter