0
ATP

FOTO: Twitter/@atptour

ĐOKOVIĆ ZADOVOLJAN: ‘Bila je ovo sjajna nedelja – Pet odličnih mečeva!’

Objavljeno: 08.01.23 u 18:55

Sjajna uvertira pred Australijan open!

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, osvojio je turnir u Adelejdu i tako napravio odličnu uvertiru pred ono najbitnije – Australijan open. U finalu je nakon tri sata i 11 minuta borbe bio bolji od Sebastijana Korde sa 2:1. Po setovima – 6:7, 7:6 i 6:4.

‘Bilo je ovo sjajna nedelja za mene. Lepše je kada se osvoji trofej nego kada se izgubi finale, ali ovo je bio meč koji je mogao da ode na obe strane. Korda je mislio da je bliži pobedi, imao je meč loptu, dobio je prvi taj-brejk, imao je kontrolu. Nisam igrao na najvišem nivou, ali našao sam put do pobede. Kada pobedite a ne igrate tako dobro, pogotovo u završnici turnira, to vam daje dodatno samopouzdanje i zadovoljstvo zbog uspeha.’ – rekao je Novak i odmah potom dodao:

FOTO: Twitter/@atptour

‘Imao sam pet odličnih mečeva. U drugom kolu protiv Halisa sam igrao dva taj-brejka, posle toga sa Šapovalovim, Medvedovim i Kordom, koji su pokazali visok nivo tenisa. Australijan open je glavni razlog zašto sam ovde i nisam mogao da poželim bolju pripremu za turnir. Pored toga, želim da osvojim svako takmičenje na kojem igram, bez obzira koja je kategorija u pitanju.’ – zaključio je srpski teniser.

7
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter