1
AdmiralBet ABA Liga

Nikola Topic during the 2022/2023 Aba League match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Mega at Aleksandar Nikolic Hall on December 17, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA VELIKOG TALENTA POSLALA U FMP: Imaće priliku da se dokaže u dresu Pantera!

Objavljeno: 07.01.23 u 11:15

Bio u protokolu za Valensiju.

Košarkaši Crvene zvezde Meridian Bet savladali su sinoć u La Fonteti, ekipu Valensije, 77:75, u okviru 17. kola Evrolige.

Mladi košarkaš Crvene zvezde, Nikola Topić, napustio je crveno-bele i prosleđen je FMP-u gde će zasigurno imati više prostora za igru.

Radi se o ugovoru koji Topića vezuje za Pantere do kraja sezone. Nikola je jedan od najtalentovanijih košarkaša Crvene zvezde, te sin legende crveno-belih, Milenka Topića.

U AdmiralBet ABA ligi igrao je sedam utakmica i prosečno beležio 3,4 poena po meču. U Evroligi je upisao dva nastupa za klub sa Malog Kalemegdana.

FMP se trenutno nalazi na četvroj poziciji u regionalnom takmičenju sa 10 pobeda i svega tri poraza.

Priliku da debituje za Pantere, Topić će imti već sutra kada klub iz Železnika gostuje ekipi Mege od 12 časova u okviru 14. kola AdmiralBet ABA lige.

NAJNOVIJE VESTI IZ ABA LIGE:

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter