0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Mega MIS

SRPSKI MINI DERBI U ABA LIGI: Mega MIS dočekuje moćni FMP Meridian u regionalnom takmičenju!

Objavljeno: 07.01.23 u 14:30

Gosti iz Železnika su svakako favoriti

Košarkaši Mega MIS-a u 14. kolu ABA lige dočekuju FMP Meridian. Meč je na programu u nedelju, osmog januara, od 12:00 u Hali sportova Ranko Žeravica, a ulaz je besplatan. Na blagajni Hale sportova se na dan susreta od 11:00 do početka utakmice mogu preuzeti besplatne ulaznice.

Trener Mege Marko Barać je istakao da će njegova ekipa učiniti sve da dođe do trijumfa:

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

FMP je odlično selektirana i vođena ekipa. Sasvim zasluženo beleži odlične rezultate. Igraju sa mnogo energije i dobro kontrolišu igru, a prednjači bek Trent Frejzer kao jedan od najboljih plejmejkera u ligi. Nalazimo se u delikatnoj situaciji kada je sastav u pitanju, ali sam siguran da će momci koji izađu na teren dati maksimum u želji da se dođe do pobede – rekao je Barać.

Kapiten Mege Luka Cerovina veruje u pozitivan ishod susreta:

– Posle teškog rasporeda u prvom delu sezone oćekuje nas više utakmica na domaćem terenu u nastavku. Pred nama je duel protiv ekipe koje igra veoma kvalietno ove godine, ali uz pravi pristup i energiju nadamo se dobroj partiji i povratku na pobednički kolosek – istakao je Cerovina.

Košarkaši Mega MIS posle 13 odigranih rundi imaju učinak 3-10, dok je FMP u dosadašnjem delu sezone upisao 10 trijumfa, uz tri poraza. Ove dve ekipe su dosad delile megdan 13 puta u regionalnom prvenstvu, a tim iz Železnika ima pobedu više, dok Mega može da se pohvali pozitivnim bilansom na domaćem terenu, jer je kod kuće pobedila Pantere četiri puta, uz dva poraza. U prvom delu sezone FMP je slavio kod kuće 90:76.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter