0
Evropske lige

foto: twitter/@VillarrealCF

REAL NA KOLENIMA: Viljareal šokirao Madriđane na „Keramici“!

Objavljeno: 07.01.23 u 18:50

Fudbaleri Viljareala, priredili su veliko iznenađenje savladavši Real Madrid reultatom 2:1

„Los Blankosi“ su ispisali negativnu istoriju, pošto su po prvi put u 21. veku izašli na teren bez ijednog domaćeg igrača.

Već na samom startu je bilo jasno da ćemo gledati tvrdu utakmicu. U osmom minutu je pokušao Kokeljan ali je Tibo Kurtoa hladnokrvnom intervencijom zaustavio njegov pokušaj. Na drugoj strani je najviše pokušavao Karim Benzema, ali posle 45 minuta nije bilo golova.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Odmah na početku drugog dela igre, lebi bek Madriđana, Ferland Mendi pravi veliku grešku i šalje loptu u noge Pareha. Ovaj je prosleđuje na bok do Morena koji asistira Jeremiju Pinu za vođstvo „Žute podmornice“.

Igrao se 60. minut kada je Huan Fojt igrao rukom u svom šesnaestercu i tako pružio šansu Karimu Benzemu da iz penala izjednači što ovaj i koristi. Međutim, samo tri minuta kasnije se isto to događa Davidu Alabi, a Moreno vraća prednost domaćinu.

Napadao je Real svim silama do kraja utakmice ali je rezultat ostao nepromenjen.

Viljareal je sada 5. sa 27 bodova, dok je aktuelni šampion na drugom mestu sa 38 bodova koliko ima i Barselona, uz meč manje.


Standings provided by Sofascore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter