0
Domaći fudbal

Marko Zivkovic (2nd L) celebrates after scoring a goal with Kristijan Belic (L) Ljubomir Fejsa and Svetozar Markovic (R) during the Partizan v Javor - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on October 23, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN HVATA POSLEDNJI LET ZA IZRAEL: Crno-beli krenuli u misiju dovođenja Hazize u Humsku!

Objavljeno: 07.01.23 u 15:22

On je sigurno glavna meta viceprvaka Srbije

Nije uspeo Partizan preko menadžera da dogovori transfer Doleva Hazize pre nekih 20 dana, a do distanciranja je došlo zbog cifre.

Naime, crno-beli su bili spremni da plate oko milion evra za brzonogog krilnog napadača, a veoma brzo je stigao odgovor Makabija iz Haife koji traži bar 2.5 miliona evra.

VESTI O PARTIZANU:

Upravo zato je organizovana delegacija koja je krenula za Izrael da pokuša da nagovori čelnike Hazizovog kluba oko transfera.

Ipak, čitavoj priči pravi problem situacija oko Neta Lavija koji je dobio unosnu ponudu na Dalekom istoku i teško je očekivati da će Makabi pristati da se baš lako odrekne obojice.

Partizan je, navodno, spreman da podigne ponudu za veštog driblera sa leve aut linije, pokušaće da dodatno pritisne zeleno-bele da promene mišljenje i puste Hazizu.

22
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter