1
AdmiralBet ABA Liga

Head coach Zeljko Obradovic during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and FC Bayern Munich at Stark Arena on December 29, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OBRADOVIĆ OBAZRIV PRED CIBONU: „Koncentracija svih 40 minuta“!

Objavljeno: 07.01.23 u 17:59

Trener crno-belih očekuje težak meč protiv Cibone u okviru 14. kola regionalne ABA lige

Euforija kod navijača „Parnog valjka“ se ne stišava nakon 4 vezane pobede u Evrologi. Željko Obradović ipak podseća da je ABA liga prioritet i da ih u nedelju očekuje bitna utakmica u borbi za vrh tabele.

Imamo veliko poštovanje za Cibonu, kao i za svakog protivnika. Oni su mlada ekipa koja je imala par izvanrednih utakmica i naravno da moramo igrati svih 40 minuta maksimalno koncentrisano – istakao je Obradović za zvaničan sajt kluba.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Danilo Anđušić deli mišljenje trenera i dodaje da ekipa želi da nastavi pobednički niz.

Nama je cilj da nastavimo seriju pobeda. Neće nam biti lako jer svi dolaze maksimalno motivisani protiv nas sa željom da pred našim navijačima probaju da osvare neko iznenađenje. Moramo biti maksimalno fokusirani i spremni za tu utakmicu kao i za svaku, da bi nastavili pobednički niz – rekao je Anđušić.

Partizan je prvom ovosezonskom duelu slavio u Zagrebu rezultatom 105:81.

0
0

1 Komentara

  1. Verovatno je planirana smanjena minutaza za Lesora, Pantera, Egsuma i Ledeja.. Trifunovic, Madar, Avramovic, Smailagic i Vukcevic ce dobiti veci broj minuta ukoliko situacija da tu mogucnost.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter