1
Evroliga

Nemanja Nedovic (L) and Nikola Mirotic after the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and FC Barcelona at Aleksandar Nikolic Hall on December 30, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

EVROLIGA NIJE ŠTEDELA SUDIJU KOJI NIJE VIDEO DA JE MIROTIĆ U AUTU: Oštro su ga kaznili!

Objavljeno: 07.01.23 u 10:05

Zasluženo.

Košarkaši Barselone, savladali su Crvenu zvezdu Meridian Bet u 16. kolu Evrolige, 30. decembra.

Međutim, ispostavilo se da je koš Nikole Mirotića, koji je odveo Barsu u produžetak, a kasnije i do pobede, postignut na neregularan način.

Crveno-beli su se odmah žalili, tražili ponavljanje utakmice ili čak da se meč registruje u korist Zvezde, međutim, od toga neće biti ništa.

Naime, Evroliga je kaznila Orea Halika sa četiri utakmice suspenzije, što su potvrdili i Mozzart Sport, kao i ugledni košarkaški portal Basket News.

Kada je primio loptu, Nikola Mirotić je gazio aut liniju i to je moralo da donese posed Zvezdi na 3,3 sekunde do kraja. – pisalo je u saopštenju elitnog takmičenja.

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

4
2

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter