2
Evroliga

Facundo Campazzo (R) smiles during the training session of KK Crvena Zvezda at Aleksandar Nikolic Hall on December 20, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA ODGOVARA EVROLIGI: Crveno-beli sa specijalnim majicama uzvratili udarac elitnom takmičenju! (VIDEO)

Objavljeno: 06.01.23 u 20:25

Srpski klub se bori protiv velike nepravde

Košarkaši Crvene zvezde će danas u okviru 17. kola Evrolige gostovati ekipi Valensije.

Uoči ovog meča šampion ABA lige nije uspeo da reši problem sa Evroligom oko registracije novih igrača i trenera, štaviše stvari su postale mnogo gore.

VESTI O ZVEZDI:

Naime, elitno takmičenje je zabranilo Crvenoj zvezdi da registruje nove igrače i trenere, među kojima je Fakundo Kampaco, sve do 28. februara.

Kompletna košarkaška javnost na Starom kontinentu je osudila ovaj potez Evrolige smatrajući ga potpuno nepravednim, a pravljena su poređenja da su neki velikani imali slične propuste koji su im tada praštani.

Kao odgovor na ovu nepravdu košarkaši Crvene zvezde su izašli na zagrevanje pred meč sa Valensijom u majicama sa natipisom: – Free Facu ili ti „Oslobodite Fakua (Kampaca)“

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели KKCZ INSAJDER (@kkcz_insajder)

45
10
2 Komentara
  1. Covicu ne cackaj mecku… Najnovivji podaci EL ukazuju da je CZ muvala sa podacima i dokumentima… Koliko je to tacno ne znam, ali ne verujem da govore bez cinjenica. Po EL velicina kazne je posledica ponavljanja gresaka.

    9
    15
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter