1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ŽALGIRIS NAŠAO ZAMENU ZA EVANSA: Plejmejker FMP-a je najveća želja evroligaša! (VIDEO)

Objavljeno: 06.01.23 u 13:57

Frejzer dominira u Admiral bet ABA ligi!

Košarkaši Žalgirisa u četvrtak su ostvarili i više nego ubedljiv trijumf nad Fenerbahčeom u 17. kolu Evrolige. Litvanci su slavili sa 86:66, a trijumf je ostao u senci povrede najboljeg strelca tima, Kinana Evansa.

Američki organizator igre je pokidao ahilovu tetivu i sezone za njega je nažalost završena. Uprava šampiona Litvanije primorana je da odmah krene u potragu za zamenom.

Trent Frazier is among the prime targets of Zalgiris to fill the void of injured Keenan Evans. However, the player doesn’t have a mid-season buyout and negotiations with FMP must be made. More on @Eurohoopsnet

Kako prenosi Jurohops, ali i poznati grčki novinar Aris Barkas, prva opcija za Evansovu zamenu je košarkaš FMP-a, Trent Frejzer.

Plejmejker sa Floride pod ugovorom je sa Panterima do kraja sezone, a otkupna klauzula ne postoji. Žalgiris bi morao da plati obeštećenje kako bi angažovao momka koji je na prethodnom meču ABA lige ubacio čak 45 poena protiv Mornara.

Frejzer u svojoj prvoj profesionalnoj sezoni prosečno beleži 20,8 poena, 6,3 asistencije i 2,2 skoka po meču.

0
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter