16
AdmiralBet ABA Liga

from left Aleksa Avramovic Zach LeDay Dante Exum Alen Smailagic Mathias Lessort Tristan Vukcevic Balsa Koprivica Uros Trifunovic Ioannis Papapetrou during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Virtus Segafredo Bologna at Stark Arena on October 20, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

UŽASNE VESTI ZA PARTIZAN: Sjajni košarkaš završio sezonu!

Objavljeno: 06.01.23 u 11:48

Za njega je sezona verovatno i gotova!

Partizan je savladao Monako sinoć rezultatom 100:80, ali ostaje malo gorčine nakon pobede. U prvi mah su svi mislili da je povreda u pitanju, pa da je zato odsutan Balša Koprivica, ali ne, u pitanju je bolest zbog koje je on prema svemu sudeći završio sezonu.

‘Nažalost, jeste mononukleoza. Kao što verovatno znate, prenosi se kapljičnom infekcijom i vazduhom, uglavnom je dobijaju mladi.’ – rekao je doktor Partizana, Jakovljević, koji je potom nastavio:

Balsa Koprivica (L) and Dario Dreznjak during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and Zadar at Stark Arena on January 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘Terapija su strogo mirovanje i dijetalna ishrana. Uradili smo i kontrolni test, da budemo potpuno sigurni. Vrlo je važno da se svakih sedam dana prati stanje jetre i slezine, da ne dođe do njihovog uvećanja. Ako do toga ne dođe – oporavak može da bude brži.’ – zaključio je on.

19
20

16 Komentara

  1. Šteta je za malog. Ali Partizanu ne trebaju domači igrači, prema tome, licemerno je nasloviti vest da je to katastrofa za Partizan.

    5
    23
    Odgovori
  2. Franjevci zele svima zlo u srbiji bitno je da njima bude dobro dikaz su bunkeri snajperi pedifila droga diler belog i lima itd zato ima boga

    5
    40
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter