1
Fudbal

FOTO: Twitter / @TeamRussia

SKANDAL EPSKIH RAZMERA: Ruski reprezentativac otkrio da je njegova zemlja namestila više utakmica na Svetskom prvenstvu 2018. godine!

Objavljeno: 06.01.23 u 10:55

Izjava koja bi mogla da uzburka javnost.

Rusija je bila domaćin Svetskog prvenstva 2018. godine, kada je eliminisana u četvrtfinalu. Proslavljeni ruski reprezentativac Andrej Kančeljskis (52), otvoreno je govorio o nameštanju utakmica na tom Mundijalu.

‘Nemam ništa protiv Čerčesova, ali na čemu da mu čestitam? Na tome što smo kupovali utakmice? Da, sve utakmice do one protiv Hrvatske kad smo ispali smo kupili. Bili smo domaćini i napravili smo istu stvar kao Južna Koreja i Japan 2002. godine, koji su „ubili“ Italijane sudijskim odlukama.’ – rekao je on i potom dodao:

‘Protiv koga smo igrali? Protiv Urugvaja, koji nas je razbio, i protiv Španije, koji su igrali neobjašnjivo loše. Bila je to vrlo čudna utakmica i verujte, prava istina o njoj tek će se saznati. Jeste li se ikad zapitali zašto je selektor Španije idući dan dobio otkaz? Mislite li da je kralj Španije dolazio bez veze? Verujte mi, bio je to poseban dogovor. Španci nisu udarali loptu kako znaju. Ja sam igrao fudbal, valjda razumem šta to znači.’ – zaključio je on, uz poruku da će se sve uskoro saznati!

1
4

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter