1
Domaći fudbal

Kings Kangwa Crvena Zvezda - Mladost Lucani Superliga Srbije, Super, Liga, Beograd, Srbija, 6.11.2022. Novembar 6. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

KINGS KANGVA OTKRIO DA BAŠ I NE VOLI IZLASKE: FIFA i šoping mogu, alkohol nikako! (VIDEO)

Objavljeno: 06.01.23 u 17:32

Evo šta je imao da kaže.

Započeli su fudbaleri Crvene zvezde pripreme za prolećni deo sezone, a u jednoj emisiji na klupskoj televiziji, svoj intervju dao je Kings Kangva. On je odgovarao na mnogobrojna pitanja, gde je otkrio šta voli, a šta baš i ne.

Ne volim životinje. Ne volim da se igram sa njima. Ne volim da se mnogo krećem i izlazim, volim da budem kod kuće i ne volim da se svađam. Ne volim da pijem alkohol, kao vino. Ne volim da izlazim i ne volim da gubim – počeo je Kangva.

Potom je došao red na stvari koje voli. Pored igranja popularne igrice FIFA, Kangva je otkrio da uživa u šopingu, kao i razgovoru sa prijateljima.

Volim da igram FIFU, da se zabavljam i idem u šoping. Previše uživam u šopingu. I mnogo volim da pričam sa prijateljima telefonom. Svaki dan igram FIFU i to je obavezno i svaki dan treniram.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

1
1
1 Komentara
  1. Onda se neko čudi zašto je Zvezda ispala iz LE ove sezone i zašto već tri godine ne može ući u LŠ! Kako Zvezda može napredovati kada u njoj na sredini terena igraju ovakvi “znalci” poput Kangve, Kange, Bena i Sanoga?! Ove tehnički potpuno neobučene lakirane buba-švabe iz Afrike mogu igrati samo u Zvezdi, gde služe za ugradnju u ugovre! Kada Zvezda bude privatizovana, a to je sledeća faza u razvoju kluba koja je neminovna i nju niko ne može zaustaviti, ovakvi poluigrači neće moći ni priviriti blizu Marakane. Kangva je iskarikirana paradigma za afričke fudbalere u Zvezdi!

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter