0
Evroliga

Head coach Dusko Ivanovic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and FC Barcelona at Aleksandar Nikolic Hall on December 30, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

IVANOVIĆ ISKREN POSLE VELIKE POBEDE: Sreća je bila na našoj strani, nismo imali ideju poslednjih 5 minuta!

Objavljeno: 06.01.23 u 23:44

Trener Crvene zvezde, Duško Ivanović, čestitao je svojim igračima na velikoj pobedi

„Crveno-beli“ su posle velike drame zabeležili trijumf protiv Valensije 75:77. Imala je Zvezda ogromnih +9 na manje od 3 minuta do kraja ali su na kraju strepeli do poslednje sekunde.

Utakmica je bila teška. Pre utakmice smo znali da igramo protiv tima koji je ofanzivno talentovan, odličan u tranziciji. Igrali smo celu utakmicu dobru odbranu. Imali smo problem poslednjih pet minuta u napadu, nismo imali ideju kako da kreiramo. Na kraju, poslednji šut… Sreća je bila na našoj strani ako poredimo sa utakmicom protiv Barselone – rekao je Ivanović na konferenciji za medije.

VESTI O ZVEZDI:

Veliki doprinos dao je debitant u ovom takmičenju, Dalibor Ilić, koji je zabeležio 6 poena i 3 skoka.

On je i u ABA ligi i sad pokazao da može na njega da se računa. Odigrao je sasvim solidno. Svaka utakmica je različita, zavisi od protivnika. Niko nema ništa garantovano. Najbitnije da su svi igrači spremni da kad uđu, da daju i pomognu ekipi – dodao je strateg kluba sa „Malog Kalemegdana“

Nije hteo da komentariše odlične partije Petruševa i Nedovića, već je svima poželeo srećno Badnje veče, puno zdravlja i ljubavi.

3
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter