0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

‘EVROLIGA GUBI KAŽNJAVANJEM KAMPACA! FAKUNDO UNAPREĐUJE OVO TAKMIČENJE’: Agencija koja zastupa Argentinca žestoko reagovala zbog drakonske kazne! (FOTO)

Objavljeno: 06.01.23 u 14:50

Možete kazniti neki klub koliko hoćete, ali ovo je znak da idete u pogrešnom smeru!’

Glavna tema u svetu sporta pretodnih dana je krajnje nelogična odluka Evrolige da pored
predviđene novčane sume Crvenu zvezdu dodatno kazni zabranom registrovanja igrača do kraja februara.

Rukovodstvo Finansijskog panela je tako automatski sprečilo Fakunda Kampaca da na evropskoj sceni debituje u dresu novog kluba, a to nije moglo da prođe bez reakcije agencije koja ga zastupa, Oktagona.

-Odluka Finansijskog panela Evrolige suštinski je najviše kažnjavanje Fakunda Kampace, pošto on neće moći da igra i da podari fanovima Evrolige još jedno vrhunsko ime u čijim igrama mogu da uživaju, igrača koji bi unapredio takmičenje. Po našem skromnom mišljenju, kazna je trebalo da bude stroža prema onoj strani koja je prestup napravila, a ne da se stvara kolateralna šteta svetom segmentu naše igre i industrije – igraču.

U ovom slučaju, Finansijski panel EL izgubio je iz vida ono što je važno – igrače i sam sport. Mogu da kazne koliko god hoće neki klub, ali zabraniti košarkašu tog nivoa da igra je odluka koja ne pomaže Evroligi, i to je znak u pogrešnom smeru – navodi se u saopštenju.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Octagon Europe (@octagon_europe)

 

36
5

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter