0
ATP

FOTO: STARSPORT

ĐOKOVIĆ ČESTITAO BADNJE VEČE POSLE TRIJUMFA U ADELEJDU: ‘Mora da je vatromet zbog Božića!’ (VIDEO)

Objavljeno: 06.01.23 u 14:20

Ubedljiva pobeda!

Trenutno ‘peti reket sveta’, Novak Đoković, plasirao se u polufinale ATP turnira u Adelejdu pošto je posle nešto manje od dva sata borbe savladao Denisa Šapovalova sa 2:0 (6:3, 6:4).

Posle pobede oglasio se srpski as, koji se najpre zahvalio navijačima na fenomelnoj podršci.

-Bila je sjajna atmosfera, odlična podrška, hvala vam za energiju i podršku – kazao je Novak, a potom se osvrnuo na sam meč:

-Mislim da rezultat ne daje pravi utisak šta se dešavalo na terenu. Bio je neizvestan meč. Bilo je iscrpljujuće u prvom setu, mnogo dugih razmena. U drugom setu sam uspeo da ostanem mentalno siguran u važnim trenucima i da odigram svoj najbolji tenis. Zadovoljan sam zbog načina na koji sam se borio večeras.

Đoković je kratko prokomentarisao vatromet zbog kojeg je prekinut meč na kratko, te je iskoristio priliku da čestita praznike svim ljudima pravoslavne veroispovesti.

-Mora da je to zbog pravoslavnog Božića! Srećno svima Badnje veče kojima slave – poručio je Nole, pa su ovacije sa tribina odmah usledile.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter