0
Domaći fudbal

Milos Jojic (C) head coach Gordan Petric (L) FK Partizan pocetak prolecnih priprema za - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Teleoptik on December 28, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

BIVŠI STRATEG PARTIZANA POSETIO PETRIĆEV TRENING: Neočekivan dolazak i velika podrška za crno-bele! (FOTO)

Objavljeno: 06.01.23 u 18:51

Iskoristio je pauzu u prvenstvu.

Fudbaleri Partizana pre nekoliko dana su startovali sa pripremama za nastavak sezone u Mozzart Bet Superligi Srbije, a danas su imali i neočekivanu posetu. Na trening crno-belih stigao je bivši fudbaler i strateg tog tima, Slaviša Jokanović, koji je iskoristio pauzu u ruskom prvenstvu da poseti kolegu i prijatelja Gordana Petrića.

Jokanović je sa crno-belima osvojio 2 duple krune u 2 sezone, a napustio je klub nakon dvomeča sa Žilinom. Iskusni stručnjak sada sa klupe predvodi moskovski Dinamo, koji u ruskom prvenstvu zauzima 4. poziciju.

I u novoj godini, poznata i draga lica u Humskoj. Trening prvog tima posetio je bivši igrač, a sada trener, Slaviša Jokanović. Tokom posete napravljena je zajednička fotografija sa šefom struke FK Partizan, Gordanom Petrićem i članom Upravnog odbora, Goranom Pandurovićem – piše u opisu fotografije koju su objavili crno-beli.

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter