4
Evroliga

during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and AS Monaco at Stark Arena on January 05, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ANĐUŠIĆ O APLAUDIRANJU SAŠI OBRADOVIĆU: ‘Mi smo gospoda – Imao sam motiv više!’

Objavljeno: 06.01.23 u 08:21

Vidno zadovoljan nakon meča bio je srpski krilni košarkaš.

Partizan je u okviru 17. kola Evrolige na svom terenu dočekao ekipu Monaka. Slavili su izabranici Želimira Obradovića rezultatom 100:80, a nakon meča za medije je govorio Danilo Anđušić.

Mnogo se pričalo o dočeku Saše Obradovića.. Po ulasku proslavljenog stručnjaka u halu, Grobari su aplaudirali.

‘Ja uvek kažem: Mi smo gospoda. Drago mi je što smo još jednom pokazali kakvo gospodstvo navijanje imamo. To je pokazatelj kakve navijače imamo.’ – rekao je Anđušić, da bi potom prokomentarisao i sam meč:

during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and AS Monaco at Stark Arena on January 05, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘Monako je sjajan tim, popunjen na svim pozicijama. Favoriti su ove sezone, igraju sjajno i u Francuskoj i u Evroligi. Od prvog do poslednjeg minuta smo odigrali ozbiljnu utakmicu i u odbrani i u napadu. Drago mi je što smo otvorili godinu pobedom, nastavili niz i pobedili pred ovim navijačima, hvala im što dolaze u ovolikom broju.’

Priznao je Danilo da je imao motiv više, jer je igrao protiv svoje bivše ekipe:

‘Jesam, iskreno, imao sam ekstra motiv protiv njih. Ispalo je tako. Uvek ulazim u meč isto, sa istom rutinom, ali drago mi je da sam odigrao ovako protiv Monaka.’ – zaključio je Anđušić.

Danilo je meč završio sa 12 postignutih poena, uz skok i dve asistencije.

15
4

4 Komentara

  1. Pa gospodo,zasto ga pljunuste par puta u lice i pogodiste u glavu 2017-e godine kada je dolazio sa Lokomotivom? To mozete da prodajete evroligi jer ste cave,pa ne smete da pisnete jer vam je receno da se ulizujete za licencu. Nemoj da ispadas smesan,

    6
    16
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter