1
Domaći fudbal

Ivica Kralj FK Partizan pocetak prolecnih priprema za - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Teleoptik on December 28, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

U PARTIZAN STIŽE VEOMA KVALITETAN STRANAC: Potvrdio sportski direktor crno-belih, Ivica Kralj!

Objavljeno: 05.01.23 u 17:57

Ime će se znati za nekoliko dana.

Radi se na stadionu Partizana punom parom. Pojačanja još uvek nema, ali prema rečima sportskog direktora crno-belih, Ivice Kralja, u narednih par dana će se dogoditi nešto.

Naime, on je u intervjuu za Sportal otkrio da se priprema dolazak veoma kvalitetnog igrača.

Koja god da je pozicija, cela ekipa će biti jača. Neću vam otkrivati ništa unapred. Strpite se malo, znaće se za koji dan sve. Sigurno je samo da će to biti veoma kvalitetan igrač. – započinje sportski direktor Partizana.

Zatim je pojasnio da se radi o strancu, ali da se razmišlja i o domaćim igračima.

Stranac. Ali ne zanemarujemo ni domaće. – jasan je Kralj.

Milos Vazura (L) and Ivica Kralj FK Partizan pocetak prolecnih priprema za – Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Teleoptik on December 28, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Dotakao se i Gojka Cimirota koji je velika želja Gordana Petrića, te crno-beli već drugi prelazni rok žele da ga dovedu.

Radi se o dobrom igraču, kapitenu Standarda. Godinama igra na visokom nivou. Čekao je belgijske papire, to je poremetilo sve. Malo je i Standard bio neodređen, pa se sve to odužilo. Ipak, Gojko je dobar fudbaler, odlično bi se uklopio u Partizan. Ali moramo da sačekamo, da on sredi neke svoje stvari, pa da vidimo. Ako u međuvremenu mi ne rešimo to što smo naumili… – zaključio je Ivica Kralj.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

3
4

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter