3
Domaći fudbal

Players of FK Crvena Zvezda Champions of the Super League for the season 2021/2022 Igraci FK Crvena Zvezda Sampioni Super from left Nikola Stankovic Andrej Djuric Andrija Radulovic and Nemanja Motika Fudbal-Super League Season 2021/2022 Crvena Zvezda v Vozdovac Beograd, 22.05.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

SUPERTALENTOVANI ‘KLINAC’ NAPUSTIO CRVENU ZVEZDU: Nisu mu dali pravu šansu na ‘Marakani’, pa se otisnuo u inostranstvo!

Objavljeno: 05.01.23 u 20:50

Vest koja se nikako nije dopala navijačima Crvene zvezde.

Jedan od najtalentovanijih ‘klinaca’ iz Zvezdine generacije – 2003. Andrej Đurić zvanično je napustio klub. On je letos otišao na pozajmicu u ekipu Domažalea, uz mogućnost otkupa ugovora.

Đurić je za Domžale odigrao 16 utakmica u prvom rangu, postigao dva pogotka i ozbiljno se nametnuo, čime je zaslužio ugovor od strane slovenačkog tima.

Reč je o štoperu visokom 192cm, izuzetnih fizičkih predispozicija. Važio je za velikog talenta i nekoga ko će imati svetlu budućnost u dresu Crvene zvezde, ali pravi šansu nikada nije dobio. Đurić je ujedno i jedini srpski fudbaler koji sada brani boje Domžalea, koji trenutno zauzima 5. poziciju u tamošnjem šampionatu.

3
4

3 Komentara

  1. Nažalost, većina navijača Zvezde ne shvata da je Zvezda postala “sigurna fudbalska kuća” za razne Afrikance, pokupljene s konca i konopca! Zvezda u poslednje tri (3) sezone nije uspela da uđe u LŠ, a ove godine je doživela pravi debakl u grupnoj fazi LE, gde je osvojila “odlično” poslednje mesto! Totalni NEUSPEH! Šta je poenta?! Pa, Zvezda se uglavnom oslanja na atomske bukve za fudbal iz Afrike i samo onaj ko ima mentalnih problema ne vidi kuda nas vodi slepo forsiranje nekvalitetnih berača kokosa iz Afrike, preobučenih u dresove Zvezde! Zbog ovih fudbalera u pokušaju iz Afrike, cele generacije školovanih mladih Zvezdinih fudbalera se jednostavno proteruju iz kluba!

    3
    1
    Odgovori
  2. E zato i propadamo u futbalu jer nemamo osnovnu zastitu mladih koje treniramo i ucimo i onda ih preuzmu pohlepni agenti obecanjima i igranjima po inostranstvu uz dobru lovu i dovidjenja Srbijo..!!Ko tu dobija bilo koje obestecenje !!!. Klub bi trebao da ima sva prava nad mladim igracima uz veliko obestecenje a ne obrnuto..

    5
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter