0
Evroliga

during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and AS Monaco at Stark Arena on January 05, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

(POLUVREME) NAPADAČKA KOŠARKA U ARENI: Partizan bliži pobedi nakon prvog dela igre! (FOTO)

Objavljeno: 05.01.23 u 21:47

Odlična utakmica!

Košarkaši Partizan Mozzart Bet-a večeras u okviru 17. kola Evrolige na svom terenu dočekuju ekipu Monaka. Na poluvremenu rezultat je 48:47 u korist Partizana.

Počelo je serijom Majka Džejmsa – 5:0, ali su se crno-beli vrlo brzo vratili u egal.

Parni valjak je poveo prvi put nakon bacanja Kevina Pantera sa 11:9. U ovu utakmicu je Partizan ušao u NBA ritmu, te su nakon šest minuta već ubacili četiri trojke i poveli sa 17:9 nakon čega je Saša Obradović zatražio tajmaut. Nije to pomoglo njegovoj ekipi jer su crno-beli vrlo brzo došli do dvocifrene razlike – 19:9.

Nakon prve četvrtine Partizan je vodio sa 26:17.

during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and AS Monaco at Stark Arena on January 05, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Drugu četvrtinu gosti su otvorili serijom 5:0 i tako došli na samo -4 te je to nateralo Željka Obradovića da pozove minut odmora.

Počeli su u drugoj deonici gosti mnogo bolje da igraju i da prilaze pola, te su nakon četiri minuta igre bili na samo poen zaostatka, a potom i poveli – 33:32. Uzvratio je Kevin Panter teškom trojkom i vratio prednost svojoj ekipi.

U tim trenucima igralo se koš za koš, ali je prednost konstantno bila na strani izabranika Željka Obradovića. Ipak, najtrofejniji trener u istoriji Evrolige, morao je da zatraži tajmaut, nakon što su gosti ponovo poveli.

Na poluvremenu Partizan vodi sa 48:47.

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter