1
Evroliga

during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and AS Monaco at Stark Arena on January 05, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OVO SE NIJE OČEKIVALO: Grobari aplauzom dočekali Sašu Obradovića! (VIDEO)

Objavljeno: 05.01.23 u 21:32

Poštovanje za nekadašnjeg igrača i trenera Crvene zvezde.

U toku je utakmica 17. kola Evrolige u kojoj Partizan Mozzart Bet-a dočekuje ekipu Monaka.

Trener kluba iz Kneževine je Saša Obradović, čovek koji je bio i trener i igrač Crvene zvezde. Međutim, to nije sprečilo navijače Partizana da aplauzom dočekaju srpskog stručnjaka.

Ipak, nisu propustili šansu ni da pecnu prvog čoveka Crvene zvezde Meridian Bet, Nebojšu Čoviću, s obzirom da su ga pogrdno prozivali. Jasno je da su aludirali na sukob između Saše Obradovića i Nebojše Čovića koji se desio nakon što je srpski trener dobio otkaz u Zvezdi.

Pogledajte kako je to izgledalo.

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

2
0

1 Komentara

  1. Posle tužbe Zvezdi, gde je potraživao i ono što nije zaradio, pa čak i bonus za Kup koji je osvojio Radonjić, i posle sukoba sa Čovićem, ove ovacije su bile i voše nego očekivane. Iako je pre 5 godina od istih tih navijača dobio upaljač u glavu kao trener, tada, Lokomotive.

    2
    4
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter