0
ATP

FOTO: Twitter/@LaverCup

NOVAK POZVAO KIRJOSA DA TRENIRAJU ZAJEDNO: Australijanac prihvatio, ali pod jednim uslovom!

Objavljeno: 05.01.23 u 12:43

Kirjos se povukao sa turnira u Adelejdu.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković uspešno je prebrodio i drugu prepreku na turniru u Adelejdu, tako što je savladao Kventana Alisa sa 2:0 (7:6, 7:6). Nakon samog meča, Đoković je na konferenciji za medije otkrio da pregovara sa Nikom Kirjosom oko zajedničkih treninga pred Australijan open.

– Razgovaramo sa Australijan openom da uradimo nešto za nedelju dana pre početka turnira. Da, ćaskao sam sa Nikom, voleo bih da igram sa njim, i on je prihvatio, ali želi kraće setove. Videćemo da li će to uspeti – otkrio je najbolji srpski teniser.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Potom se osvrnuo na prošlogodišnju zabranu učešća na Australijan openu i podrške koju mu je Kirjos izrazio. Đoković je zaključio da se u tim momentima vidi ko vas zaista podržava, a ko prati tok društva.

Nisam mu bio omiljen tip, hajde da to tako kažemo, dugi niz godina. Ali on je bio jedan od retkih koji je stajao uz mene prošle godine i ja to poštujem i cenim. U tim trenucima se zapravo vidi ko vas zaista podržava i ko je uz vas, a ko prati, pretpostavljam, tok društva i pritiske koje mediji vrše na vas – rekao je Novak i dodao:

– Davao mi je bezrezervnu podršku u trenucima kada sam bio mnogo osporavan, i njega kao Australijanca, to sam mnogo poštovao. Od tada se naš odnos promenio na bolje – zaključio je Đoković.

9
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter