0
Evropske lige

foto: twitter/@Argentina

VELEOBRT U TRANSFERU ENCA FERNANDESA: Čelnici Benfike besni, Englezi prekršili dogovor!

Objavljeno: 04.01.23 u 20:18

Fudbaler Benfike, Enco Fernandes, našao se u nepovoljnoj situaciji.

Iako se činilo da je prelazak najboljeg mladog fudbalera sveta iz Benfike u Čelsi gotova stvar, prava sapunica nas tek čeka.

Na poslednjem sastanku, koji je trebao da bude samo stvar formalnosti, došlo je do velike promene. Čelsi se predomislio i ne želi da plati izlaznu klauzulu od 120 miliona evra.

„Plavci“ su odbili da ceo iznos isplate u celosti, već na rate, što se nije svidelo čelnicima Benfike koji traži da kompletan iznos bude odmah isplaćen, piše portugalski „Rekord“ .

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Pre katoličkog Božića londonski klub je izneo predlog da isplati 120 miliona evra ali se očigledno predomislio. Klub iz Lisabona je ljut na Engleze koji su, po njihovim rečima, prekršili dogovor i sada odbijaju da sklope dogovor pod trenutnim okolnostima.

Ovaj transfer je trebao da bude peti najveći u istoriji, a Enco bi dobio ugovor na pet i po godina vredan 55 miliona bez bonusa.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter