4
Evroliga

Nebojsa Covic (L) and Vesna Covic (R) during the 2022/2023 Aba League match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Partizan Mozzart Bet at Aleksandar Nikolic Hall on November 28, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

(TVITOVI) DELIJE JASNE PO PITANJU SLUČAJA KAMPACO: Nebojša Čović na udaru kao nikada pre!

Objavljeno: 04.01.23 u 14:21

Fakundo neće biti registrovan u skorije vreme! 

Kako prenose brojni ugledni sportski novinari, Evroliga je donela odluku da Zvezde ne može da registruje igrače i trenere do kraja februara. Ta odluka je konačna i neće biti promena, tako da Fakunda nećemo gledati na terenu pre marta meseca, kada je Evroliga u pitanju. Navijači su najblaže rečeno – ŠOKIRANI!

https://twitter.com/BelovedBgd/status/1610612824316989441

https://twitter.com/Mamba_990/status/1610612298951061504

 

21
5

4 Komentara

  1. Puno pljuvanja za coveka koji nas je izvukao iz katanaca,koji nas je sprecavao da kad dodje veciti derbi molimo boga da ne bude -40 ili -50 i sad kad nas podrzava cela ELosim ljudi koji je vode cak i igraci svih timova mi pljujemo nasu upravu vi koji je pljujete znate gde treba da idete sa druge strane Topcidarskog brda i jos nesto kad smo bese igrali EL dok nije dosao Covic i dalje koliko smo kazni platili zbog ubacivanja predmeta na teren pljuvanje sudija udaranje igraca Buducnosti to smo sve zaboravili i te kazne je neko platio zbog nekog cak neko i sad pljuje Covica ovde u kom.dobro se zamislite sta radite i sta hocete,tako su se i Englezi mangupirali pa pljus privatizacija pa bih video onda dali biste bacali koje kakve stvari na teren ili bi dozvolili da se izrenovirana Marakana unistava!!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter