0
Evropske lige

FOTO: Tottenham Hotspur @SpursOfficial/ Twitter screenshot

DUPLA NULA NA POLUVREMENU, A ONDA 45 MINUTA IZ SNOVA: Totenhem ‘pregazio’ Kristal Palas na gostovanju! (VIDEO)

Objavljeno: 04.01.23 u 23:50

Izabranici Antonija Kontea briljirali su protiv neugodnog rivala!

U okviru 19. kola Premijer lige Engleske, fudbaleri Totenhema zabeležili su veoma ubedljiv trijumf na gostovanju Kristal Palasu. Nakon tvrdog odmeravanja snaga i igre bez pogodaka u prvom poluvremenu, Totenhem je u nastavku brojao do četiri, a odgovora nije bilo (0:4).

Teško je bilo i zamisliti ovakav konačan ishod, s obzirom da je domaći sastav bio čak i bolji rival u prvih 45 minuta.

Sve je počelo tri minuta nakon najduže pauze, kada je nakon sjajne asistencije Ivana Perišića, mrežu Kristal Palasa zatresao Hari Kejn. Na ekspresan način je gostujući tim ‘gazio’ Kristal Palas u tim momentima. Nalik kaznenoj ekspediciji izgledala je ekipa trenera Kontea.

Prednost je duplirana već u 53. minutu . U strelce se ponovo upisao Kejn, koji je ostao sam u kaznenom prostoru i lako završio odličnu akciju .U ulozi asistenta našao se Brajan Gil.

Mukama za domaće nije bilo kraja! Otpor je u potpunosti slomljen u 68. minutu kada je Met Doerti pokupio odbitak i prosledio ga u mrežu.

Bili su na kolenima fudbaleri Kristal Palasa već četiri minuta kasnije kada je pravu lepoticu sa ivice šesnaesterca poslao Son. Reprezentativac Južne Koreje postavio je konačnih 0:4.

Totenhem sada zauzima peto mesto sa 33 boda, dok je Kristal Palas 12. sa 22 osvojena boda.

Rezultati mečeva igranih u sredu:

Sautempton – Notingem Forest 0:1

Lids – Vest Hem 2:2

Aston Vila – Vulverhempton 1:1

Kristal Palas – Totenhem 0:4


Standings provided by Sofascore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter