2
Evroliga

FOTO: STARSPORT

CRVENA ZVEZDA SE ODMAH OGLASILA: ‘Kazna je izuzetno stroga – Svim sredstvima da se ‘obori’ kazna!

Objavljeno: 04.01.23 u 13:47

‘Rat je počeo’

Kako prenose brojni ugledni sportski novinari, Evroliga je donela odluku da Zvezde ne može da registruje igrače i trenere do kraja februara. Ta odluka je konačna i neće biti promena, tako da Fakunda nećemo gledati na terenu pre marta meseca, kada je Evroliga u pitanju. Tim povodom ubrzo se oglasio i sam klub, a saopštenje prenosimo u celosti:

KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava javnost da je u sredu klubu dostavljena odluka i kazna  od strane takozvanog finansijskog panela EL, po kojoj naš klub nema pravo da registruje nove igrače do 28.02.2023.godine!

Uz to klubu je izrečena i novčana kazna u visini od 25 hiljada evra.

KK Crvena zvezda Meridianbet smatra da je ova kazna izuzetno stroga i nastaviće u narednim danima svim pravnim i dozvoljenim sredstvima da se bori da „obori“ ovu kaznu!

O svim daljim detajima klub će svakodnevno obaveštavati javnost.’

Da li će žalbe biti uspešne ili ne, ostaje nam da vidimo u narednom periodu.

9
4

2 Komentara

  1. Svima treba biti jasno da je ovo i rat protiv srbskog sporta ne samo u Zvezdinom slučaju,već ponovo izmena zakona u Americi gde Đoković neće moći da učestvuje kao i niza mera koje nas očekuju a koji su isključivo politički potkovani i svaka nova mera bila je nonsens u sportu.

    0
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter