0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

BATISTUTA ŠOKIRAO SVE: Vršio sam nuždu u gaće iako mi je toalet bio na 3 metra

Objavljeno: 04.01.23 u 21:47

Legendarni argentinski fudbaler šokirao je sve ovom izjavom.

Nekadašnji fudbaler Fiorentine, Gabrijel Batistuta, priznao je u ragovoru za argentinski „TyC Sports“ da je u jednom trenutku tražio od doktora da mu amputira noge, zbog ogromnih bolova koje je osećao po završetku karijere.

Ubrzo sam došao u stanje da više ne mogu da hodam. Bolovi u zglobovima bili su nepodnošljivi do te mere da sam od doktora tražio da mi amputira noge. Video sam Pistorijusa i rekao sebi – to je rešenje – rekao je popularni „Batigol

Ono što je zaprepastilo njegove fanove, jeste njegova izjava da je vršio nuždu u gaće da ne bi morao da ide do toaleta.

Doktor mi je rekao da sam lud, operisao mi je desni skočni zglob i stvari su se popravile. Problem je što sam ostao bez hrskavica i tetiva, umirao sam od bolova jer je svih 86 kilograma koliko imam direktno opteretilo kost. Oporavak je bio težak, dugačak i naporan, ali sada sam dobro, čak igram i fudbal. Vršio sam nuždu u gaće iako mi je WC bio udaljen tri metra. Bilo je četiri ujutro, znao sam da ako ustanem, da će me zglobovi ubiti. Ne mogu to ni da opišem rečima, tu bol više nisam mogao da podnesem – izjavio je nekadašnji napadač „Gaučosa

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Iako je tokom igračke karijere rekao da ne voli i ne gleda fudbal, to se sada promenilo.

Sada volim fudbal. Volim taktiku, treninge i sve što se događa na terenu. Nisam bio takav kada sam bio mlađi, ali kroz godine, fudbal je postao moja strast, život i vazduh koji dišem. Znate, sada baš uživam u fudbalu, a da ga uopšte ne igram. Jedino što ne volim su intervjui – zaključio je Gabrijel.

Batistuta je najveći deo karijere proveo u Seriji A gde je postigao 184 golova što ga stavlja na 11. mesto najboljih golgetera italijanske lige.

Za reprezentaciju je odigrao 76 utakmica i postigao 58 golova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter