1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

‘ZOVEMO GA KAMPACO, NIJE REGISTROVAN’: Bivši igrač Partizana šaljivom fotografijom provocirao navijače Zvezde! (FOTO)

Objavljeno: 03.01.23 u 19:15

Delijama se ova objava neće svideti!

Još uvek se ne vidi kraj sage oko registracije Zvezdinog najvećeg pojačanja, Fakunda Kampaca. Argentinac uredno nastupa u Admiral bet ABA ligi, ali Evroliga još uvek ne dozvoljava crveno-belima da na teren istrče u najjačem sastavu.

Problem aktuelnog šampiona Srbije i regiona je jedna od glavnih tema u svetu košarke. Navijači večitog rivala, Partizana, počeli su da zbijaju šale na račun crveno-belih. Među njima se našao i nekadašnji igrač Partizana, a sada član Metalca iz Valjeva, Uroš Luković.

Snažni centar je na društvenim mrežama podelio fotografiju čuvenog Zastavinog vozila ‘keca’, koji nije registrovan. Luković, koji neretko dolazi na Partizanove utakmice u svojstvu navijača, dodao je i šaljiv opis koji je naljutio brojne pristalice crveno-belih. Jasno je da je Uroš želeo da izmami osmehe na licu svojih fanova, u čemu je uspeo, ali postoji i veliki broj onih kod kojih je izazvao negativnu reakciju.

-Zovemo ga Kampaco, nije registrovan – napisao je Luković.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Uros Lukovic #55 (@uroslukovic)

45
18

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter