1
Domaći fudbal

FOTO: Lommel SK/ https://www.lommelsk.be/news.php?newsId=1453

SRPSKI VUNDERKIND IMA NOVI KLUB: Siti poslao vezistu na pozajmicu u belgijsku drugu ligu! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 03.01.23 u 17:20

Nova epizoda u karijeri mladog Srbina!

Omladinski reprezentativac Srbije, Đorđe Gordić, pojačao je vezni red ekipe Lomela. Vezista stiže u redove kluba iz belgijske druge lige, kao pozajmljeni igrač Mančester Sitija. Lomel je klub koji je deo ‘Siti grupe‘ i engleski velikan svoje fudbalere šalje na kaljenje u Belgiju.

Gordić je prethodno tokom leta postao član tima sa Etihada, kada je privukao pažnju Sitijevih skauta na 45 odigranih utakmica za prvi tim lučanski Mladosti. Tokom jesenjeg dela aktuelne sezone zabeležio je tri pogotka i asistenciju na 16 mečeva u Mozzart bet Superligi Srbije.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lommel SK (@lommelskofficial)

-Vrlo sam srećan što sam postao igrač Lomela. Radujem se što ću dobiti priliku da pokažem svoje kvalitete i da se razvijam u ovako sjajnom okružeju. Spreman sam za naporan rad i daću sve od sebe kako bih pomogao klubu da napravi uspeh – kazao je momak rođen 2004. godine.

U belgijskom klubu, koji trenutno zauzima petu poziciju u 2. rangu takmičenja, ne kriju oduševljenje zbog angažovanja Srbina.

-Oduševljeni smo što možemo poželeti dobrodošlicu igraču poput Đorđa. U Lučanima je pokazao koliko je talentovan i pred njim je sjajna budućnost. Uvereni smo da će biti pravo pojačanje i radujemo se što ćemo posmatrati kako raste kao igrač Lomela – istakao je direktor kluba, Džejms Mekeron.

0
0

1 Komentara

  1. Cisto mala sugestija za ovog simpaticnog i veoma talentovanog momka…
    Ne forsiraj devojacku frizuru, moze to malo muski!
    Svu srecu momku zelimo i da jednog dana debituje za City!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter