0
Ostali sportovi

FOTO: Screenshot

ŠOKANTAN SNIMAK: Prvi čovek UFC-a nasrnuo na suprugu! (VIDEO)

Objavljeno: 03.01.23 u 09:18

Za svaku osudu!

Prvi čovek UFC-a, Dejna Vajt fizički je nasrnuo na svoju suprugu u noći dočeka Nove godine.

Pre samog incidenta, na snimku se vidi da se Vajt i njegova supruga En svađaju, nakon čega je ona prvo njega ošamarila. Međutim, nakon toga joj je uzvratio.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by UFCBETS.pro (@ufc.bets.pro)

Nakon svega oglasio se i sam Vajt.

Moja supruga i ja smo bili napolju u novogodišnjoj noći i, nažalost, to se dogodilo. Ja sam jedan od momaka, a čuli ste me dosta puta kako to izgovaram, koji se zalaže da na žene ne sme da se diže ruka, a sada evo pričam o tome. Mi smo u braku skoro 30 godina, znamo se od svoje 12. i očigledno je da smo prošli kroz neka s*anja zajedno. Imamo troje dece i ovo je jedna od situacija koje su užasne. Sramota me je i trenutno smo više zabrinuti o deci. – istakao je on.

Smatra da je ovo nesrećna situacija.

Trenutno smo fokusirani na porodicu. Ljudi će imati mišljenje o ovome i većina će biti tačna. Pogotovo u mom slučaju. Nikad ne smeš da dižeš ruku na ženu. Moja žena i ja se volimo, drugo smo zajedno. Ovo je samo jedna od nesrećnih situacija. – zaključio je Vajt.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter