1
Fudbal

FOTO: Twitter screenshot

RONALDO: ‘Moj posao u Evropi je završen! Tamo sam osvojio sve, a ovde tek želim da obaram rekorde!’ (VIDEO)

Objavljeno: 03.01.23 u 18:26

Kristijano predstavljen u novom klubu!

Glavna tema u sportskom svetu krajem prethodne i početkom 2023. godine jeste nestvaran transfer Kristijana Ronalda u redove Al Nasra iz Saudijske Arabije.

Portugalac će za dve sezone inkasirati neverovatnih 400 miliona evra, a upravo je održana prva konferencija na kojoj se Kristijano obratio novinarima.

Ronaldo je poručio da posle svih uspeha u Evropi želi da obara rekorde u novoj sredini, na drugom kontinentu.

-Ja sam jedinstven igrač. U Evropi sam oborio sve rekorde, želim da oborim i neke rekorde ovde. I ugovor koji smo potpisali je zbog toga jednistven, to je normalno. Moj posao u Evropi je završen. Igrao sam u najboljim klubovima i osvojio sam sve – kazao je Kristijano i dodao:

-Voleo bih da zaigram već prekosutra, ako se trener slaže.

Šef stručnog štaba Al Nasra, Rudi Garsija, imao je samo lepe reči na račun Portugalca.

-Ronaldo je primer, i to svi znaju. Moj cilj je da Ronaldo bude srećan, da se zabavlja i uživa igrajući i pobeđujući sa nama – istakao je iskusni stručnjak.

Javnost je oduševljena zbog Ronaldovog dolaska, a jedna zanimljiva scena dogodila se i na konferenciji. Među pristutnima našao se pojedinac koji je odlučio da pozdravi Kristijana uzvikom kojim Portugalac proslavlja pogotke.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

4
1

1 Komentara

  1. Cr 7.the king auf nogomet Nema mu premca za njegovu poziciju čak i u ovim godinama Može on to sa svojim sportskim ponašanjem, marljivošću i do 47 godina Veliki sportaš a i kao ČOVIJEK veliki primjer mlađoj generaciji da sa voljom, željom kulturom ljudska bića kao on mogu da uspiju u svakom sportu Živio Svijet
    Živio Ronaldo CR7. ♥️

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter