11
Fudbal

Foto: Twitter/@HNS_CFF

„OVO JE NAŠ SRBIN, LIVAKOVIĆ“: Šou na kvizu, takmičar „prisvojio“ golmana i izazvao reakcije Hrvata! (VIDEO)

Objavljeno: 03.01.23 u 13:30

Bio je jedan od najboljih golmana na turniru.

Hrvatski mediji dobro prate sve ono što se dešava u Srbiji, a izgleda da gledaju i naše kvizove. Naime, jedan takmičar na kvizu koji se emituje na Hepi TV, privukao je pažnju javnosti jednim odgovorom.

Učesnici su trebali da pogađaju ličnosti sa slike, a kada se na ekranu pojavio Dominik Livaković, Nikola je imao šta da kaže.

 – Ovo je naš Srbin, ovaj Livaković – rekao je on, na šta je voditeljka potvrdno odgovorila.

Sve ovo, ispratili su i hrvatski mediji, koji su odmah naveli kako „Srbi vole da prisvajaju tuđe“.

Livaković je rođen u Zadru, a na SP 2018. godine, sa tribina ga je bodrila majka Manuela. Ono što je zanimljivo jeste da je ona bliska rođaka legende jugoslovenskog fudbala i jednog od najboljih igrača u istoriji OFK Beograda Josipa Skoblara, a njeno devojačko prezime je takođe Skoblar.

 

4
2

11 Komentara

  1. Nikakav problem da se nekad i izjasni kao Srbin ako imaju neka pravila onda ih treba primenjivati uvek …Mislim na Dražena Acu Stojka i ostale mada sam lično za to da se čovek sam izjasni što se tiče nacionalnosti. Najgori su oni koji dokazuju nacionalnost

    0
    0
    Odgovori
      • Teslin otac je služio u srpskoj pravoslavnoj crkvi i Nikola Tesla je kršten u istoj, dakle Srbin pravoslavac. Primera radi, ja sam rodjen i živim u Srbiji a izjašnjavam se kao Hrvat.. Nemoj brkati pojmove

        2
        1
        Odgovori
        • Kad je osnovana Srpska pravoslavna crkva? Čik pogodi! Ne znaš. 1922. dekretom kralja, a tomos dobila za milion i po CHF. Dakle, nit je ćaća ´´služio´´ (služi se kod gazde ili u armiji!) u SPC, nit je ´´mali Nikola´´ kršten u SPC, jer je tada nije ni bilo. Nit je Tesla Srbin. Teško ti je za shvatiti da postoje, nećeš priznati znam, čak i Hrvati pravoslavci. Da, ima ih. Slavni Austrougarski general, glavnokomandujući austrougarskoj avijaciji je Hrvat, pravoslavac. Ako je neko pravoslavac, ne znači da je odmah i Srbin. Kao što i pravoslavna Crkva ne znači da je automatski – srpska. Itd.itd…

          2
          0
      • Niko nije rekao da je iz Srbije,već da je Srbin.A dobro se sećamo početka rata, kad su hrvati govorili da su prezimena koja se završavaju sa VIĆ i IĆ Srbska.Kad ono pola reprezentacije Hrvatske na VIĆ i IĆ.

        3
        2
        Odgovori
      • Kada se Tesla rodio to nije bila Hrvatska vec Krajina u sastavu AustroUgarske… Mnogi cuveni rimski vladari rodjeni su na teritoriji sadasnje Srbije, ali nisu Srbi… Dobro je sto si anoniman pa ne moras da pocrvenis.

        1
        1
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter