2
Domaći fudbal

Ivica Kralj FK Partizan pocetak prolecnih priprema za - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Teleoptik on December 28, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

KRALJ PRIČAO O ODLASKU TERZIĆA I OTKRIO ISTINU: Veruje da Partizan može do grupne faze Lige šampiona!

Objavljeno: 03.01.23 u 14:31

Predstoje im velika iskušenja.

Sportski direktor Partizana Ivica Kalj, pričao je o mnogobrojnim temama u pauzi između Svetskog prvenstva i nastavka domaće Mozzart Bet Superlige Srbije. On je u razgoovru za Telegraf, otkrio nedoumice oko transfera Nikole Terića u Tursku, a istakao je i da veruje, kako ova generacija može do grupne faze Lige šampiona.

Da, napustio nas je samo Nikola Terzić, ali bih voleo da razjasnimo, pošto se u delu medija pojavilo da je prodat, a nije. Terzić je pozajmljen turskom klubu do kraja sezone i u ugovor je uvrštena otkupna klauzula. Smatrali smo da bi pored Fusenija Dijabatea, koji je dominantan igrač, teško dobijao minute i da je najbolje da ode negde i da igra u kontinuitetu. Postoji otkupna klauzula u toj pozajmici, ali je Nikola još uvek pod ugovorom i igrač je Partizana, da ne bude zabune, pa ćemo videti šta će da se desi do juna. Što se ostalih tiče, Svetsko prvenstvo je bilo u netipičnom terminu, sve se nekako ispomeralo zbog toga. Vidite i sami da u Evropi nema još uvek toliko ozbiljnijih transfera, sve miruje, jer sve zapravo počinje posle Nove godine, a i tradicionalno je zimski prelazni rok dosta pasivniji, nije kao leto – počeo je Kralj i dodao:

Milos Vazura (L) and Ivica Kralj FK Partizan pocetak prolecnih priprema za – Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Teleoptik on December 28, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Bez obzira na to, interesovanje za igrače Partizana uvek postoji, nekad manje, nekad više i ako bude nešto konkretno, svakako će se to znati. Ima poziva za igrače i nadamo se da će doći do neke realiziacije u nekom narednom periodu, ali to je pitanje za generalnog direktora Miloša Vazuru, jer se bavi više tim stvarima. Očekujem svakako neki odlazak iz Partizana, ali to ćemo nadomestiti igračima koje smo planirali.

Potom je podvukao da veruje kako je ova generacija sposobna za velika dela i da će na leto imati priliku da podignu lestvicu i tako koračaju ka grupnoj fazi Lige šampiona.

– Uveren sam da možemo do grupne faze Lige šampiona, verujem u to svim svojim bićem. Bio sam profesionalni sportistima i uvek sam verovao da mogu da se ostvare ciljevi ko god bio sa druge strane terena i to pokušavam da prenesem na igrače. Jer, ukoliko ne verujete da se sposobni za velika dela, ne možete doći do sportskog uspeha. Zato i verujem u naš kvalitet i zašto da ne, lepa je prilika da se plasiramo među krem evropskog fudbala. Drugu uzastopnu godinu smo prezimeli u Evropi, a kada je takmičenje počelo niko u javnosti nije verovao ni da ćemo proći grupu. Verovali su trener i igrači, mi u klubu i ostvarilo se na kraju. Na leto ćemo imati lepu priliku da pomerimo lestvicu i ubeđen sam da ova ekipa to može da ostvari.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

4
2

2 Komentara

  1. Za sitan novac botovi SNS Lučela i Bazira su ga prodali, to se tu ništa ne pitaš, ti samo figuriraš. Kako oni ti narede. Da ne rade kako im gazda Vučko kaže bili bi smenjeni i u zatvoru, za sve štetne ugovore koje su potpisali i pre zadužili klub. Previ Partizanovci u širokom luku zaobilaze klub, i treneri i proslavljeni igrači . Jer me žele da im Vučko komanduje i naređuje kada da FK Partizan da izgubi meč.

    6
    5
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter