0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

GRCI OTKRIVAJU: Radonjić ima punu podršku kluba, iskusni stručnjak dobija neograničen budžet!

Objavljeno: 03.01.23 u 17:50

Tročasovni sastanak prvog čoveka kluba i crnogorskog trenera je završen!

Ni ubedljiva pobeda sa neverovatnih 44:75 na gostovanju Promiteasu, drugog dana 2023. godine, nije mogla da stiša buru koja vlada u redovima Panatinaikosa. Loša atmosfera među navijačima i simpatizerima kluba dostigla je vrhunac nakon trećeg uzastopnog poraza u Evroligi, od najvećeg rivala Olimpijakosa. Crveno-beli su u Atini nadigrali PAO sa ubedljvih 71:95 u 16. kolu elitnog evropskog takmičenja.

Uprkos sasvim solidnim rezultatima tima, u OAKA areni očekivanja su znatno viša u odnosu na prethodne sezone. Radonjić je nakon lošijeg starta takmičarske godine uspeo da sklopi kockice, zategne redove i napravi rezultate, ali u finišu 2022. usledila je nova serija negativnih rezultata.

PAO se sada nalazi na 15. mestu u Evroligi sa skorom od šest trijumfa i 10 poraza, dok je u domaćem prvenstvu drugoplasirani sa učinkom od osam pobeda i dva poraza.

Prvi čovek kluba iz grčke prestonice, Dimitris Janakopulos, najavio je promene u timu odmah posle poraza od Olimpijakosa. U utorak tokom dana održao je razgovor sa Radonjićem, a ishos je poznat prema infomarmacijama grečke ‘Gazete‘. Pouzdani izvor navodi da Dejan Radonjić ima potpunu podršku uprave kluba u svom radu, a da će u nastavku sezone dobiti neograničen budžet kako bi pojačao tim.

Očekuje se da će crnogorski stručnjak već u narednim danima dobiti priliku da se zahvali pojedincima koji nisu pokazali kvalitet za taj nivo takmičenja.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter