0
Evroliga

Dante Exum during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and Zadar at Stark Arena on January 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DANTE EGZUM ODUŠEVLJEN NAVIJAČIMA PARTIZANA: „Trebalo bi da pratim utakmicu, ali ja gledam u njih!“

Objavljeno: 03.01.23 u 13:45

Zadivljen je.

Košarkaši Partizana pružaju sve bolje i bolje partije kako sezona odmiče. Zajedno sa ostatkom tima podiže se i kvalitet igre pojedinaca, a među njima jeste i Dante Egzum.

Gostujući u emisiji „Crossover“, Džoa Arlauskasa govorio je o atmosferi koja vlada na utakmicama Parnog valjka.

To je kao film. Ne možete to da objasnite kao ‘Okej, ja ću sada igrati pred navijačima koji samo žele da mi pobedimo’. Volim da se zagledam u publiku i da samo gledam, uvek postoji troje, četvoro njih koji bukvalno i ne gledaju utakmicu, oni samo stoje i pevaju sve vreme. Posmatram ih minut. Trebalo bi da pratim utakmicu, ali ja gledam u njih. Oni ne gledaju utakmicu. Neko da koš, nije ih briga. Oni su samo spremni da pevaju i da se uvere da svi pevaju. To je neverovatno, neobjašnjivo. – ističe Dante.

Partizan’s Dante Exum gestures during regular season round 16 Euroleague basketball match between Partizan and Bayern29.12.2022. foto: Srdjan Stevanovic/STARSPORT

Takođe, pričao je i o saradnji sa Željkom Obradovićem.

Mislim da je najbitnija stvar kod njega to što te izaziva… On ti daje slobodu da igraš, ali želi da igraš pametno. To je najbitnije kod njega. Okej, možeš da ideš tamo i radiš šta god želiš, ali igraj pametno. Igraj na pravi način. To je stvar koju najviše volim kod njega. – zaključio je Dante.

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter