0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

TRAŽI SE KARTA VIŠE: Ogromno interesovanje u Splitu za meč sa Zvezdom, ulaznica vredi čak 13 evra!

Objavljeno: 02.01.23 u 10:50

U Hrvatsku stiže fantastičan tim Crvene zvezde!

Košarkaši Crvene zvezde nalaze se u Splitu, gde ih danas u terminu od 16 časova i 30 minuta očekuje susret sa ekipom iz istoimenog grada. Crveno-beli će odmeriti snage sa hrvatskim timom u okviru 13. kola Admiral bet ABA lige.

Prenos utakmice možete gledati na TV Arena Sport Premium 1 kanalu.

Prema pisanju tamošnjih medija, u Splitu vlada ogromno interesovanje za ovu utakmicu. Navodno, još od vremena bivše Jugoslavije ovoliko ljudi nije želelo da obezbedi mesto na nekoj utakmici Splita.

Dodatnu zanimljivost predstavlja činjenica da je Zvezdin trener, Duško Ivanović, osvojio dve Evrolige kao igrač upravo u dresu današnjeg rivala (Jugoplastika nekadašnja).

Uprava kluba je odlučila da napravi paket za ovu i utakmicu protiv Budućnosti, pa komplet od dve ulaznice košta 13 evra.

-Jasno je da u ovoj utakmici ne zavisi sve od nas, ali na nama je da damo sve od sebe, odigramo što bolju utakmicu i na taj način otvorimo Novu godinu. Pozivam sve navijače da dođu da pogledaju dobru, kvalitetnu utakmicu i podrže nas, ali i vide neke igrače čiju genijalnost nemamo često priliku da gledamo na našim terenima – rekao je u najavi meča trener Splita Srđan Subotić.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter