1
AdmiralBet ABA Liga

Foto: aba-liga.com/Ivica Cavka

(POLUVREME) SPLIT ODOLEVA ZVEZDI U „GRIPAMA“: Crveno-beli se propisno ispromašivali, ali imaju prednost posle 20 minuta!

Objavljeno: 02.01.23 u 17:10

Domaći se drže bolje nego što se očekivalo

Košarkaši Splita i Crvene zvezde igraju meč 13. kola ABA lige, a rezultat nakon prvog poluvremena je 30:32.

Mnogo bolje otvaraju meč domaći igrači, pošto nakon prvog koša Bena Bentila uspevaju da okrenu rezultat i čak zadrže prednost jedan kraći period. Videli smo i pogodak Fakunda Kampaca za tri poena koji je najavio buđenje crveno-belih.

VESTI O ZVEZDI:

Upravo to smo videli do kraja prve deonice kada se prvo Runjić ispromašivao, a potom je Zvezda odlično koristila situacije da bi ponovo povratila prednost na meču sa kojom je i otišla na pauzu posle prvih 10 minuta.

Ponovo su Splićani uspeli da naprave ozbiljan problem gostima pre svih koševima Kalajdžića i Gizdavčića, čijom su se trojkom vratili u vođstvo. Uspela je Zvezda preko Petruševa i Ilića da stigne do prednosti, ali nije uspela dugo da je zadrži.

Fenomenalni Šenon Šorter je pogodio izuzetno težak šut kojim je uspeo da povrati domaćina u vođstvo i bilo je neizvesno do samog kraja poluvremena. Nekoliko dobrih odbrana i koš Dobrića ostavili su Zvezdu u prednosti na poluvremenu.

Najefikasniji na poluvremenu u dresu Zvezde su bili Dobrić i Petrušev sa po 7 poena, dok je u kod Splićana to bio Dominik Mavra sa 10 poena.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter