0
AdmiralBet ABA Liga

during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and Zadar at Stark Arena on January 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

(POLUVREME) PARTIZAN VODI PROTIV ŽILAVOG ZADRA: Crno-beli izdržali dobar nalet tima iz Hrvatske i ostali na +14!

Objavljeno: 02.01.23 u 19:19

Za sada bolji crno-beli

Košarkaši Partizana u okviru meča 13. kola ABA lige dočekuju ekipu Zadra u beogradskoj „Štark areni“, a rezultat posle prvih 20 minuta je 63:49.

Nešto bolji početak meča za crno-bele, pre svih Pantera postiže prvi pogodak na meču. Držali su se Zadrani sve do nekog 6. minuta prve četvrtine, a onda su polako, ali sigurno krenuli da posrću. To je tim Željka Obradovića iskoristio.

VESTI O PARTIZANU:

Trojka Tristana Vukčevića je zapalila publiku, a rivala kao da je totalno ošamutila pošto je od tog momenta Partizan krenuo da se sve više odvaja. Na kraju crno-beli prvu četvrtinu završavaju sa +9 i ubačenih 34 poena što govori o sjajno efikasnosti.

U istom ritmu se nastavlja druga četvrtina, a sve počinje pogotkom za tri poena Alekse Avramovića na samom startu ovog perioda igre. Veoma brzo nova trojka Tristana Vukčevića, dok što se Zadrane tiče konačne neke poene ubacuje Karlo Žganec.

Uspeo je Partizan da stigne do +19 u drugoj deonici, ali je jedan tajmantu Jusupa očigledno urodio plodom pa je Zadar uspeo da se spusti na jednocifren zaostatak. Ovde smo videli i prve poene Balše Koprivice od povratka na parket.

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter