0
Domaći fudbal

Goalkeeper Aleksandar Popovic on Mozzart Super Liga 2022/2023 match between Partizan and Crvena Zveza at Partizan Stadium on August 31, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

PETRIĆ JE PROMENIO GODINU MLADOM GOLMANU: „Bilo je turbulentno, dosta mi znači što sam prva opcija!“

Objavljeno: 02.01.23 u 13:09

Ustalio se na golu crno-belih.

Partizanov golman Aleksandar Popović, početkom sezone nije dobio priliku da pokaže sve što zna, ali je dolaskom Gordana Petrića na mesto trenera, potpuno procvetao. Popović je u razgovoru za B92, otkrio da se po promeni šefa struke ustalio na golu, a da će u nastavku prvenstva njegov tim pokušati da smanji zaostatak za Zvezdom i tako se bori za titulu.

Bila je turbulentna. Nisam branio na početku sezone i ispali smo iz Lige Evrope, što nismo planirali. Ali kada je došao šef Gordan Petrić tada sam se ustalio na golu. Sakupio sam nekih 20-ak utakmica, imam kontinuitet i mogu da budem zadovoljan. Imamo taj zaostatak u prvenstvu, pokušaćemo da ga smanjimo, da otežamo Zvezdi, a ako nam se ukaže i da se borimo za titulu – počeo je Popović.

goalkeeper Aleksandar Popovic (L)
Partizan v Nica during the UEFA Conference League 2022/2023 match on stadium FC (JNA) on September 15, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Potom je otkrio da mu je Petrić ukazao poverenje i da mu je to dosta značilo. Samim tim, Popović zaključuje da će se boriti da ne izgubi mesto, kao i da je za mladog golmana kontinuitet najvažniji.

Šef Petrić mi je rekao ima veliko poverenja u mene i to mi je baš dosta značilo na psihološkom planu. Znači mi dosta to što sam prva opcija, jer znamo da je za mladog golmana najvažnije da ima kontiuitet. Trudiću se da ostanem na golu, da ne izgubim to mesto i da nastavim dalje sa razvojem – zaključio je Popović.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter