35
Evroliga

Facundo Campazzo during the training session of KK Crvena Zvezda at Aleksandar Nikolic Hall on December 20, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

EVROLIGA DEMANTOVALA ZVEZDU: Ovo je prava istina o slučaju „Kampaco“ !

Objavljeno: 02.01.23 u 21:35

Ovo se nimalo neće svideti navijačima „crveno-belih“ 

Klub sa Malog Kalemegdana suočava se sa novim problemima kada je u pitanju registracija Fakunda Kampaca. Ostali su crveno-beli bez Luke Vildoze u meču sa Barselonom gde se Argentinac povredio sredinom prve četvrtine, dok se čini da do daljnjeg neće moći da računaju ni na Fakunda Kampaca u Evroligi.

Tokom dana su se pojavile određene informacije u pojedinim medijima da je Zvezda rešila sve probleme, te da je Kampaco registrovan za naredne utakmice, ali je Evroliga to demantovala.

VESTI O ZVEZDI:

Čelnici najelitnijeg evropskog takmičenja su dodatno pojasnili ovu situaciju za portal „Basket Njuz“ .

– Problem još nije rešen, tako da mera koju je doneo nezavisni finansijski panel prema Crvenoj zvezdi koji klubu zabranjuje dalju registraciju igrača i dalje je na snazi. Očekujemo nove informacije najkasnije do sledeće nedelje – stoji u njihovoj poruci.

Zvezda ima rok do srede da dostavi svu potrebnu dokumentaciji administraciji, ukoliko želi da registruje Argentinca na vreme za meč sa Valensijom, 6. januara.

107
51

35 Komentara

  1. kako ovu stoku iz malog nebitnog jsd kluba,boliii,a tek će da ih boliiii,uvek su dobili po guzici,kad su nas nervirali,al mazohisti valjda vole to…..

    10
    24
    Odgovori
  2. @zvezda sampinjon.Zamolio bih te da vidis 91-92 koju uastavu zvezda drzi a koju PARTIZAN kad su osvojene evrope u fudbalu i basketu.Pa onda komentarisi

    4
    4
    Odgovori
    • Kažete da su demantovali Zvezdu, a šta je to tačno Zvezda objavila? Druga stvar ponedeljak je neradan dan svuda u svetu, kažete da je neko dao izjavu za vreme odmora, samo da bi demantovao pisanje Limarevog sajta, da je Zvezda u danu kad ne radi platni promet uplatila plate igračima za 7 meseci!

      10
      20
      Odgovori
  3. Kako su expresni kada treba da nekog handre i kaznjavaju.Tačnije kada ove male treba da jaše i kažnjavaju ali zato kada iste treba ispostovati tu pokažu da su govna na kub.

    21
    22
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter