5
Evroliga

Nikola Milutinov Evroliga, Euroleague basketball, kosarka, Crvena Zvezda - CSKA, Beograd, Srbija, Oktobar 22, 2020. 22.10.2020. foto: Djordje Kostic / STARSPORT

DETONACIJA U SRPSKOJ KOŠARCI: Nikola Milutinov na radaru Crvene zvezde!

Objavljeno: 02.01.23 u 17:26

Njegov dolazak bi izazvao dodatne potrese

Kalkuliše se već danima o tome ko bi mogao da bude potencijalno pojačanje Crvene zvezde na poziciji centra, koja je upražnjena povredom Hasana Martina.

Ipak, kao grom iz vedra neba preko grčkih medija stigla je informacija da su crveno-beli ozbiljn namerili da završe potpis Nikole Milutinova.

VESTI O ZVEZDI:

Njegov dolazak bi dodatno unapredio tim Crvene zvezde i samim tim bi sigurno podigao ambicije kluba ne samo u regionalnom takmičenju, već i u Evroligi.

Ipak, ono što bi moglo da bude sporno u čitavoj priči jeste da je Nikola Milutinov u prošlosti nosio dres Partizana stoga je veliko pitanje kako će on biti dočekan od strane obe navijačke grupe.

47
22

5 Komentara

  1. Sjajan igrač, ali na žalost ovo su samo špekulacije. Njemu želim puno uspeha u dresu CSK, a našim momcima u Evroligi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter