0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

CRNO-BELI NOVU GODINU ‘OTVARAJU’ U ARENI: Poznato ko prenosi utakmicu Partizan – Zadar!

Objavljeno: 02.01.23 u 09:55

Novi izazov za ekipu Željka Obradovića!

U okviru 13. runde Admiral bet ABA lige, košarkaši Partizana dočekuju Zadar u ‘Štark Areni’. Utakmica je na programu u poneedljak, u terminu od 18 časova i 30 minuta.

Za sve one koji nisu kupili ulaznicu ili ne mogu da se nađu u dvorani, prenos meča je moguće gledati na TV Arena Sport Premium1 kanalu.

Partizan pred domaćim navijačima, prvi put u 2023. godini, juri treću uzastopnu pobedu u regionalnom takmičenju. Zadar takođe pruža odlične partije od starta sezoe, a hrvatski tim je u četiri prethodne runde slavio u tri navrata.

-Mi smo srećni što je kalendar takmičenja ispao takav da smo za ove novogodišnje i božićne praznike u Beogradu. To treba da nam pomogne da treniramo malo bolje i da probamo da uključimo igrače koji su van tima, da bi momci koji imaju mnogo minuta malo odmorili. Kada razmišljamo o Zadru, ne treba nam ništa drugo da kažemo nego da su u Beogradu napravili veliko iznenađenje kada su pobedili ekipu Crvene zvezde – kazao je u najavi utakmice trener Partizana, Željko Obradović.

8
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter